Dina liberala vakthundar

Alltså det här valet. Jag blir förstummad men kan inte vara tyst! Socialdemokraterna och Centerpartiet är de rikaste partierna. Nu lägger de sina slutspurtsslantar på att klistra SD på oss. Och SD gnuggar händerna och växer än mer.

Detta är den skitigaste valrörelse jag upplevt sedan jag engagerade mig 1999. Lögner och rent förtal från de rödgröna. Det räcker nu.

Liberalerna är tydliga med att vi INTE kommer sitta i regering med SD och INTE stödja en regering där SD ingår.

Vi är vakthund för att SD INTE ska göra avtryck i en liberal borgerlig regering.

Det vi däremot vet är att Centerpartiet vill sitta i regering med Socialdemokraterna. En regering som hittills bevisat att de inte kan lösa samhällsproblem som t ex gängkriminalitet, likvärdig skola och energiförsörjning.

En regering som kommer fortsätta isolera SD.

Jag tror det kommer leda till att SD växer ännu mer och att fler partier inser vid valet 2026 att sakpolitiska diskussioner skulle ha behövts 2022, helst tidigare. Men nu är vi här. Eftersom jag känner min egen och mitt partis trygga och starka ideologiska ryggrad och vet hur mitt parti fungerar är jag mer rädd för vad en S/mp/v/c-regering kommer innebära med bl a energikris och ett ökande SD som följd.

Vill du ha en borgerlig regering? Jag och Liberalerna vill vara din vakthund MOT nationalistiska och främlingsfientliga krafter. Att påstå något annat är rena rama vansinnet!

Ta en gul valsedel för Liberalerna varhelst du bor och skriv mitt namn så lovar jag att vara din vakthund. Lika troget och envist som jag har varit liberalt aktiv sedan 1999.

Kan vara en bild av 1 person, skägg, står och utomhus

En tanke på “Dina liberala vakthundar

  1. Pingback: Dina liberala vakthundar - Borlänge

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.