Sista ”höjdpunkten” från kommunfullmäktige 19/6 2012

Vem ska besluta över skollokalerna i Borlänge kommun?

Det här blir det sista inlägget för ikväll:

Ska Kommunfastigheter besluta om vilka lokaler som får disponeras av nämnderna och verksamheterna? Det tycker inte vi och vi yrkade också för detta. Det som är intressant rent principiellt är vad det beslutet får för konsekvenser. Det har jag skrivit om i ett tidigare inlägg, vad gäller vår interpellation, nu blev det för sent så den kommer inte att behandlas ikväll 😦

I vår mening är detta påhitt om att förtydliga förhållandet mellan Kommunstyrelsen/kommunfastigheter bara ett sätt att komma ur ett läge där s och mp inte har majoritet i en fråga om var moduler ska stå, i Ornäs eller i Alsbäck. Det mest pinsamma för minoriteten är att man kommer på den här lösningen ett år efter tvistande i frågan… Pinsamt, pinsamt, pinsamt!!

Denna fråga dribblade man sig också ur genom att plötsligt hävda att texten som skickas ut till ledamöterna inte gäller eftersom Kommunstyrelsen redan tagit beslut i frågan. Herre Gud vilken röra!!!!. Pinsamt!

Klockan är snart 22.00. Vi har suttit här sedan 10. Nu ska jag i alla fall hem och jobba vidare med firman.  I morgon kl 8.00 väntar Barn- och bildningsnämnd. Det kommer nog en rapport därifrån också. Hur roligt kan vi ha då?

Bye, bye – västerbottenpaj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.