Tänk om allt är möjligt?

God morgon!

Jag blir glad av att se att jag har läsare varje dag.

Bloggen

Den som besöker mig här ofta har nog sett att jag de senaste veckorna bytt utseende på bloggen från dag till dag. Det är inte min mening att förvirra er utan jag håller på och testar olika teman för att till slut landa i ett format som känns bra.

Min paroll

Jag har funderat hit och dit på hur jag ska sammanfatta mitt sätt att se på världen, hur jag är som person och också hur jag fungerar och tänker som politiker.

Kort och gott, att summera mig blir typ så här:

”Tänk om allt är möjligt? Vad kan vi välja då?”

reach-for-the-stars-space.jpg

Som person är jag optimistisk och föränderlig. Jag älskar utveckling och letar nyfiket efter nya lösningar på saker och ting. Jag motarbetar gärna uttrycket ”men så har vi aldrig gjort förut”. Nä, kanske därför saker och ting funkar mindre bra, tänker jag när jag hör människor säga så 😉

För Dalarna och Sverige ser jag en framtid av möjligheter. Min livsåskådning är att allt är möjligt men vi behöver välja och börja jobba mot det målet. Mer verkstad än snack helt enkelt!

Tänk om det faktiskt är så att allt är möjligt? Vad skulle du då välja för dig, ditt liv och vår framtid?

Starten på valåret 2014

Jag är riksdagskandidat för HELA Dalarna, varför jag i ett första steg kommer att besöka alla folkpartikommuner i länet under våren. Det är otroligt roligt att träffa alla engagerade liberaler som tillsammans med mig har en vision om ett mer liberalt samhälle, om att något mer är möjligt.  2 av 15 kommuner är avklarade den här gångna veckan. I helgen ska jag sova lite mer än jag gjorde de senaste dagarna. Men nu ska jag först träna en sväng. Vad har du för planer för helgen?

Ha en fortsatt fabulös fredag!

/Monica

cropped-monica_3fz.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.