Förtydligande om time-out

Tack för era stödjande kommentarer som jag fått de sista dagarna efter mitt beslut att ta time-out fram till hösten 🙂 Dock verkar media ha fått er att tro att jag slutar helt, det är en missuppfattning. Jag vill därför klarlägga att jag tar en time-out från de politiska uppdragen (Barn- och bildningsnämnd samt Kommunfullmäktige) fram till sommaruppehållet, jag har inte avsagt mig några platser, vi har ett förträffligt samarbete inom FP och Alliansen så mina ersättare där kommer att täcka upp för mig under tiden så att jag verkligen får tid att tänka efter hur jag ska få ihop mitt livspussel och vilken roll jag ska spela i politiken framöver. Jag kommer fortsatt att delta i kvällsmöten med Fp-avdelningen och Alliansen så räkna inte bort mig 🙂 Tack för allt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.