Är motsatsen till time-out, time-in?

Halloj och välkommen! Jag är tillbaka på bloggen sedan ett uppehåll i april då jag tog time-out. En time-out som upprörde en del i tidningarnas kommentarfält, men där jag också fick en hel del stödjande kommentarer. Tack till er allihop som tog er tid att läsa och skriva!Själv blev jag mest förvånad över den nyhetstorka som måste ha rådit just då. Hur som helst, anledningen till min time-out var helt av privat karaktär som jag och min familj håller för oss själva. Sedan augusti är jag tillbaka på mina uppdrag, så jag antar att vi kan säga att jag har gjort en time-in nu då 🙂 Jag är tacksam för mina vänner  i Folkpartiet och Alliansen som ersatte mig i kommunfullmäktige samt barn- och bildningsnämnden mellan april-juni.

Jag har döpt om min blogg. Från att tidigare ha hetat mina 3 F: Familjen, Företaget och Folkpartiet så har jag döpt om den till En Fritidspolitikers bekännelser. Innehållet kommer att vara ungefär detsamma men låt mig säga så här: Mitt liv består av så mycket mer än de tre F:en och det kommer ni att kunna läsa lite om. Titeln antyder hur jag tidigare har prioriterat och den ordningen stämmer inte riktigt längre. Jag tappade bort mig själv där någonstans bland mina tre F. Det lät fyndigt men jag kan erkänna att verkligheten var mer komplex än så och det sjönk in hos mig till slut efter eftertanke, lite coachning och vägledning. Den processen och de verktygen kan jag berätta om en annan gång 🙂

Nu mår jag bättre än någonsin, det var länge sedan jag hade ryggskott, i stället för att fundera om jag verkligen har tid att göra det ena och deta andra, känner jag efter om energin känns rätt, lätt och sedan kör jag. I stället för att plocka bort saker ur mitt liv har jag faktiskt lagt till och jag mår så mycket bättre!

Ikväll har jag varit på Folkparti-möte och i morgon är det barn- och bildningsnämnd. Jag återkommer med en rapport om hur det gått.

Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.