Sven Otto Littorin – epilog

Sven Otto Littorin fyller fortfarande kvällsblaskorna och nu handlar det om förtroendekris för Reinfeldt, Littorin och Moderaterna. Jag tror att det hade blivit fel hur man än hade agerat i den här frågan och jag hoppas att det här är glömt till valrörelsens mest intensiva skede. Reinfeldt är troligen på semester eftersom det inte kommer något svar. Förmodligen kan vi vänta oss än fler utblottningschocker, kanske nakenchocker, från kvällspressen som gärna ligger och väntar med skandaler och föder oss läsare i rättan stund. Kommer ni ihåg dataskandalen vid förra valet? Usch, då var det jobbigt att vara Folkpartist och stå i valstugorna! Än värre blev det när det kom fram att det var ett par snorungar som låg bakom.

Det ska hur som helst bli väldigt intressant att följa hur Littorin-affären utvecklar sig. Jag är fullt medveten om att ingen är dömd förrän klubban fallit och det gäller naturligtvis även Littorin. Jag tycker dock att det är väldigt tragiskt att denna ‘Anna’ väljer att gå till kvällspressen med sin nyhet, särskilt om det kommer att visa sig att det är lögn! Tragiskt i så fall! Jag säger det igen – jag lider med Littorins barn och hoppas nu att de får lugn och ro, när pappa lämnat offentligheten.

Jag har inte grävt så mycket djupare i sexköpslagen, horor och torskar, men det finns det andra som har gjort. En partivän Helena von Shantz har skrivit mycket bra om sexköpsdebatten och sedan kan man ju alltid lita på Alexander Bard att spetsa till det 🙂 Jag är inte särskilt duktig på att länka till andra bloggar men här var ju i alla fall två…

God natt, snart är det semester!

3 tankar om “Sven Otto Littorin – epilog

  1. Pingback: Lätt att vara politiker, eller? « Andreas Froby – kandidat till kommunfullmäktige i Botkyrka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.