Jobb och ryggskott

Undrar ni var jag tagit vägen? Det har jag också gjort i perioder. Tyvärr är min politiska ork lite låg just nu och har varit i några veckor. Jag har 1 ½ vecka kvar att jobba innan semester och supermycket att göra + att jag har fått tillbaka mitt ryggskott, som jag dragit med till och från hela våren. I morgon har jag i alla fall fått en tid hos läkaren även fast jag inte har så höga förhoppningar. Men några painkillers vore bra! Jag har dock många bra bloggidéer så jag återkommer när jag är mer alert 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.