Kärleken finns överallt

Kärleken är temat i helgen. Hennes kungliga höghet kronprinsessan Victoria Bernadotte ska få sin älskade Daniel Westling. Det hela är som en dröm! Jag skulle vilja säga att det var rätt otippat att en vanlig kille från Ockelbo, hennes personlige tränare till slut vann hennes hjärta. Jovisst, Kronprins Håkon i Nörge gifte sig med en vanlig tjej, Mette-Marit, men jag trodde nog att Victoria skulle gifta sig med någon högadlig grabb med back-slick från Östermalm som gått på Lundsberg. Men icke! Och skönt är väl det. Jag är nämligen rojalist, OCH folkpartist (det går alldeles utmärkt), och jag tror att även vårt kungahus behöver hänga med i utvecklingen. Sverige i tiden är inte ett så tokigt valspråk.

Min poäng är att om Daniel Westling kan vinna kronprinsessans hjärta så borde kärleken finnas överallt, i bankomatkön, på ICA, på IKEA, på tacobaren, på jobbet.  Kärleken inger hopp! Kanske handlar det mycket om att våga? Våga fråga ut den där killen/tjejen/mannen/kvinnan på en fika, precis som Daniel gjorde. 

Lycka till i livet och länge leve kärleken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.