Nu är de på gång igen – häckklipparna..

Då snackar jag inte friidrott. Nej, nu surrar, brummar och klipps det bland häckarna här i vårt bostadsområde. När man cyklar till jobbet om morgonen så surrar klippmaskinerna, när man cyklar hem så är allt färdigkrattat. Jag gissar att det är pensionärerna i området som är i farten…  Suck, vi har äntligen blivit kvitt vår insyn (bor på ett gathörn så vi har fyra fönster i promenadhöjd) och det är så skönt! Så vi vågar vägra klippa häcken ett tag till. En hållpunkt för oss brukar annars vara att klippa efter Dalecarlia cup i juli, i och med alla fotbollsungdomar som passerar vårt hus till och från träning, sedan är det skönt att få vara i fred i trädgården också…. Eftersom vi har häck runt halva tomten så är det fördel att ha tid att göra det dessutom.

Må väl och våga vägra häckklippning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.