Yes, fönstren är putsade av RUT

Japp, nu har även jag nyttjat RUT-avdraget. Mina fönster är nu glänsande rena, för 750 spänn. Vilken lättnad att vi slipper göra det själva. Det tog nog lång tid att städa undervåningen sedan. Det blir nästa steg, att ta in någon som städar huset, när vi har en lön till i det här hushållet, funkar inte riktigt när en går på föräldrapenning. Jag hoppas och ber att Alliansen får stanna kvar vid makten i höst! Tack BGF-Puts, nu ska jag sova gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.