Äventyr, bara för mig

Det har varit en lång vår, en lång sommar och en lång höst. Fast det gick väldigt fort så här i efterhand. Genom hela valrörelsen ger man allt. Egentiden är det sådär med under valrörelse kan jag lugnt konstatera.

Nu är det äntligen dags! Jag är på väg till London för 5 dagars kursäventyr för att träffa gamla vänner och träffa nya. Tid bara för mig, tid för mig att reflektera, tid för mig att slappna av, tid för mig att gräva djupare i mitt inre, tid för mig att fundera vad jag vill göra framöver, tid för mig att lära mig mer om mig själv.

Har du inte dig själv har du ingen annan heller

Sköt om er!

/Monica

En tanke på “Äventyr, bara för mig

  1. Förväntat kloka ord som du skriver ner, Monica. I mitten av 60-talet fick jag lära mig under ‘morgonbönsutbildning’ hos Bahco i Enköping att man inte ska fastna i gamla hjulspår. Innan jag antar uppdraget som sekreterare, ordförande etc i en förening ska jag bestämma mig för att det ska vara under säg två år och att jag sedan verkligen står fast vid beslutet. Vi måste ständigt förnya oss! Njut av London denna dag när SMHI m fl hotar med snö…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.